Mία... ολόκληρη ομάδα αγόρασε η Μίλαν

Η Μίλαν δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας και με την απόκτηση του Κάλινιτς, έχει δώσει συνολικά 203 εκατομμύρια ευρώ! Και ουσιαστικά πήρε μία νέα ενδεκάδα, με τους περισσότερους νέους παίκτες να θέτουν υποψηφιότητα για βασικοί.

Ο Ντοναρούμα θα είναι βασικός αλλά πλέον θα έχει κοντά του και τον αδερφό του Αντόνιο για τον οποίο έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ σύνολικά για τη μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης η Μίλαν πήρε για την άμυνα, τον Αντρέα Κόντι από την Αταλάντα με 25 εκατ. τον Ματέο Μουσάτσιο, τον Ρικάρντο Ροντρίγκες και τον Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Γιουβέντους με 40 εκατ. στη μεταγραφή που συζητήθηκε περισσότερο. 

Στη μεσαία γραμμή τα νέα πρόσωπα είναι ο Φρανκ Κέσι, ο Μπίλια από τη Λάτσιο με 17 εκατ. και ο Τσαλχάνογλου για 22 εκατ. 

Και στην επίθεση, τα περισσότερα χρήματα δόθηκαν στην Πόρτο για τον Αντρέ Σίλβα με 38 εκατ., ενώ αποκτήθηκαν και οι Μπορίνι και Κάλινιτς.

Δειτε Επισης

Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Ανατροπή από άλλο πλανήτη-Η Μπαρτσελόνα αγκαλιά με τον τίτλο στο ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ
BINTEO: Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης, τα έψαλλε στον Εσπίριτο Σάντο για τη νέα γκέλα
Tα δεδομένα για τα εισιτήρια του Champions League στην Premier League
Νέα μεγάλη γκέλα για τη Φόρεστ, μυαλό μόνο για τελικό οι Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
Ιστορικός Εμπαπέ, ούτε ο Ντι Στέφανο δεν το είχε κατάφερει με τη Ρεάλ!
Δεκάδες τραυματίες στους πανηγυρισμούς για την άνοδο του Αμβούργου-Ένα άτομο σοβατά
Κέιν: Είναι ωραίο να είσαι πρωταθλητής, χρειάστηκε πολύς καιρός για να το κατακτήσω
Αντρές Ινιέστα: Μια ήρεμη δύναμη που δεν ζήτησε τίποτα και τα πήρε όλα
Με Γκιουλέρ στην 11άδα η Ρεάλ, με συνταγή Μιλάνο η Μπαρτσελόνα