Λέβι: "Πάρτε με τηλέφωνο να σας πω για τον Χαραλαμπίδη"

Ο συνήθως αυστηρός και σκληρός Ρόνι Λέβι στο τέλος χαμογέλασε και αστειεύτηκε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ρώτησαν τον Ισραηλινό, μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή, αν ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης θα μετακομίσει στην Ανόρθωση.
 
Αν και έμμεσα δεν επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει την Ανόρθωση, το ύφος και ο τρόπος που μίλησε γι’ αυτόν μαρτυρούν πως οι πληροφορίες που θέλουν τον έμπειρο εξτρέμ να μετακομίζει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εφόσον μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας.
 
Η απάντηση του Λέβι
«Είναι ένας πολύ-πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι όμως παίκτης της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να μιλήσω για παίκτη άλλης ομάδας. Αν είναι στην αγορά θα τον δούμε».
 
Αν μείνει ελεύθερος η Ανόρθωση θα ενδιαφερθεί; «Αν μείνει ελεύθερος πάρτε με τηλέφωνο να σας πως» (γέλια).
 
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας