Η ΚΟΠ πρόλαβε τον ΑΠΟΕΛ ανακοινώνοντας Βούρο

Εντείνονται οι προσπάθειες των ιθυνόντων του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι προτίθενται να κάνουν 3-4 προσθήκες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποχωρήσουν κατ’ ανάγκην ποδοσφαιριστές, μιας και θα έρθουν παίκτες κάτω των 22 ετών.
 
 
Ως γνωστό, ο Πραξιτέλης Βούρος βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (26/08) στην Κύπρο για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους. Μέχρις στιγμής, όμως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ομάδα της Λευκωσίας για το τι μέλλει γενέσθαι.
 
 
Όπως φαίνεται όμως ο παίκτης θα ντυθεί τελικά με τα γαλαζοκίτρινα, κάτι που… πρόδωσε η ΚΟΠ, που ενημερώνει ότι: «Ζητήθηκε από την ΕΠΟ για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ το πιστοποιητικό του Πραξιτέλη Βούρου (05/05/1995)».
 
Πέραν της εξέλιξης με τον Βούρο, σύντομα θα υπάρξουν νεότερα και όσον αφορά το θέμα με τον Ρόναλντ Σόλαϊ, για τον οποίο όπως αποκάλυψε ο REPORTER κινούνται για την αγορά του.
 

Δειτε Επισης

Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»