Αρχηγός στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος

Oι διοικούντες το Αμβούργο πιστεύουν πολύ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, προσέφεραν περίπου 7.000.000 ευρώ στη Λεβερκούζεν για την απόκτησή του.

Ο Έλληνας στόπερ διαθέτει τεράστια εμπειρία απ' το γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, με τη φανέλα της Σάλκε, της Λεβερκούζεν και της Λειψίας. Παράλληλα, διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι σημαντικά για μία ομάδα όπως το Αμβούργο.

Απόδειξη, το γεγονός πως το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αποφάσισε να τον συμπεριλάβει μεταξύ των τριών αρχηγών της νέας σεζόν, παρά το γεγονός πως ανήκει στο σύλλογο μόλις έξι μήνες. Πρώτος αρχηγός θα παραμείνει ο Γκοτόκου Σακάι, ενώ ακολουθούν οι Μέργκιμ Μάβραϊ κι ο Παπαδόπουλος.

Την περυσινή σεζόν, ο 25χρονος στόπερ σημείωσε δύο γκολ σε 17 συμμετοχές στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου το Αμβούργο να παραμείνει στην Bundesliga.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Το καθεστώς Φράνκο, η διαμάχη Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και μια αντιπαλότητα γεμάτη ιστορία και σκιές
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Ο τίτλος περνάει από το clasico!
Ραφίνια: Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον Φλικ, άλλαξε την καριέρα μου
BINTEO: Σκόραρε μετά από δυο μήνες και απολογήθηκε για το πειθαρχικό του παράπτωμα ο Αραούχο
Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Kέρδισε τη Χάβρη και κλείδωσε το Champions League η Μαρσέιγ
Η Λεβερκούζεν εξετάζει Τεν Χαγκ και Φάμπρεγκας ως αντικαταστάτες του Αλόνσο
Ξεκάθαρος για τον Mπρούνο Φερνάντες ο Αμορίμ
Το συγκινητικό αντίο του Μίλερ στην Μπάγερν-«Είμαι χαρούμενος, όχι δάκρυα. Σας αγαπώ όλους»
Ο Γκεόργκι Πετκόφ ανέκτησε το ρεκόρ του γηραιότερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο