Η απάντηση του Πάρντο για το ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων

Στο ψάξιμο για το νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό είναι ο Ούρκο Πάρντο από το βράδυ της Πέμπτης (31/08). Ως άνεργος ο Βελγοισπανός μπορεί μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και σε κυπριακή ομάδα.


Μιλώντας στον «Active» ο πρώην πλέον τερματοφύλακας της ομάδας της Λευκωσίας ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στην Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Θα πρέπει να ζυγίσω τα πράγματα. Θα διαλέξω το καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Όταν θέλεις να είσαι κάπου και δεν μπορείς είναι δύσκολο. Έχω τηλεφωνήματα από παντού στον κόσμο και θα δω τις πιθανότητες μου, σε σχέση και με την οικογένεια μου. Κανένας δεν ξέρει μέχρι τώρα».

Για τις αναμνήσεις στον ΑΠΟΕΛ είπε: «Θα κουβαλώ για πάντα μαζί μου τις καλές αναμνήσεις, είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσω αυτά που πετύχαμε και πιστεύω οι φίλαθλοι δεν θα ξεχάσουν την δουλειά μου και τον ιδρώτα που έχυσα για την ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όσα ζήσαμε μαζί τα τελευταία χρόνια».

Δειτε Επισης

Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
Ανακοίνωσε τον Λέον Μπαλόγκουν ο Άρης
«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR