Τρελάθηκαν οι Δανοί με το «πόδι γάτας» του Πιέρου!

Δύο μήνες και 13 συμμετοχές μετά την πρεμιέρα του με τη φανέλα της Κοπεγχάγης ο Πιέρος Σωτηρίου σημείωσε το περασμένο Σάββατο ένα από τα ωραιότερα τέρματα στο τρέχον πρωτάθλημα της Δανίας. Ένα γκολ-ποίημα, πιστοποίηση της (περαιτέρω) εξέλιξής του στον τομέα της τεχνικής, στον οποίο τόσο είχε επικριθεί ότι υστερεί στο ξεκίνημα της καριέρας του και τόσο έχει βελτιωθεί την περασμένη διετία.
 
 
Μολονότι δεν ήταν το νικητήριο στο εντός έδρας 4-3 επί της Μίντγιλαντ το τέρμα του διεθνούς Κύπριου επιθετικού έγινε (αναπόφευκτα) σημείο αναφοράς στις συζητήσεις για το εν λόγω παιχνίδι και η φράση που κατά κόρο χρησιμοποιήθηκε ήταν το “kattepote”, δηλαδή το πόδι της γάτας, που ποδοσφαιρικά αναφέρεται στη «βελούδινη» υποδοχή της μπάλας με το πόδι, όταν αυτή έρχεται από ψηλά.
 
 

 
«Πιο μακριά από τους ομίλους»
Δεν είναι τυχαίο ότι η πρωταθλήτρια Δανίας επέλεξε τον 24χρονο άσο, προκειμένου να προβεί σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της για την επικείμενη πρεμιέρα της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

«Η χθεσινή νίκη είναι μια καλή ώθηση για την ομάδα μας. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αναμένουμε με αυτοπεποίθηση την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ. Αδημονούμε για να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη και αυτά τα παιχνίδια είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι στην Κοπεγχάγη. Στόχος μας είναι να προκριθούμε από τη φάση των ομίλων, αν και γνωρίζουμε ότι θα απαιτηθεί σκληρή προσπάθεια. Δεν γνωρίζω ακόμη τόσα πολλά για τον αντίπαλο, είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στη Ρωσία, άρα θα είναι δύσκολα, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας», δήλωσε ο Σωτηρίου.
 

Δειτε Επισης

Europa League: Να σφραγίσουν τα εισιτήρια για τον τελικό θέλουν Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
Εντυπωσιακό time-lapse βίντεο της Μπαρτσελόνα από την ανακατασκευή του Καμπ Νου
BINTEO: Η Αλ Νασρ δέχθηκε γκολ και ο Ρονάλντο άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τους συμπαίκτες του
Μπέκαμ: Με ήθελε η Μπαρτσελόνα αλλά η ομάδα μου ήταν πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Κώστας Τσιμίκας φεύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι
Η Λίβερπουλ... τελείωσε απότομα τα σενάρια για τον Ντε Μπρόινε
Ο απίστευτος οιωνός που στέφει νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης την Παρί Σεν Ζερμέν
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε φιλάθλους της Παρί που πανηγύριζαν
BINTEO: Κάηκε το Παρίσι για την πρόκριση στον τελικό
«Περήφανος για την ομάδα μου, νομίζω δεν υπήρξε κάποιος καλύτερος από εμάς φέτος στο Champions League»