Οι αμφισβητούμενες φάσεις στο Πάφος-Ομόνοια (vids)

Γεμάτο ένταση, πάθος και διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Κώστα Ψευδιώτη και των βοηθών του ήταν ο αγώνας στο "Στέλιος Κυριακίδης" μεταξύ Πάφου και Ομόνοιας που βρήκε την ομάδα της Πάφου να κερδίζει με 2-1 στην έκπληξη της αγωνιστικής.

Στο 21' μετά από γύρισμα του Ντάρμπισαιρ στην περιοχή η μπάλα βρήκε στο ανοικτό χέρι του Ντομίγκες και κατέληξε κόρνερ με τον διαιτητή να μην καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.
 
Στο 71' ο Άγγλος επιθετικός της Ομόνοιας ισοφάρισε 1-1 με κοντινό πλασέ και παρά τις διαμαρτυρίες από πλευράς Πάφου το τέρμα ορθά μέτρησε, αφού ο επιθετικός της Ομόνοιας ήταν καλυμμένος.
 

Στο 75' ο Φαμπρίτσιο ανέτρεψε τον Κοβαλένγκο και ορθά υποδείχθηκε το πέναλτι για την Πάφο. Στο 80' η Ομόνοια ζήτησε δύο φορές πέναλτι στην ίδια φάση.
 
Αρχικά για χέρι του Χόριτς εντός περιοχής μετά από κεφαλιά του Ντάρμπισαϊρ που σωστά δεν καταλογίστηκε αφού η μπάλα κτυπά στον ώμο του ποδοσφαιριστή της Πάφου και στη συνέχεια για κράτημα στον Λόπες στην προσπάθεια του να σουτάρει.


Όπως φαίνεται στην επαναληπτική προβολή φαίνεται αμυντικός της Πάφου να κρατάει τον επιθετικό της Ομόνοιας και τον εμποδίζει, κάτι που δεν τιμώρησε ο Κώστας Ψευδιώτης.

Δειτε Επισης

Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου
Με δύο αγώνες αρχίζει η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας
Κόλμαν: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο»