Χάθηκε στο... τούνελ της Πάφου η Ομόνοια (vid)

Πρώτη έξοδος για την Ομόνοια και πρώτες απώλειες. Οι πράσινοι δέχθηκαν την ήττα 2-1 από την Πάφο, η οποία πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή σεζόν.
 
Η Πάφος μετά τον ένα βαθμό στο παιχνίδι με την Αλκή, πέτυχε την πρώτη της νίκη και μάλιστα ηχηρή απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας η οποία πήγε στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" συνοδεία χιλιάδων οπαδών της που γέμισαν την κερκίδα.
 
Όλο το ζουμί του παιχνιδιού ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και επιτεύχθηκαν και τα τρία τέρματα.
 

 
 
Η αρχή έγινε στο 60’, όταν ο Καμαρά σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε σε θέση βολής και υποδέχθηκε την μπάλα μετά την μπαλιά του Μπρους και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0.
 
Η Ομόνοια αντέδρασε και μέχρι το 71’ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να μπει στη διεκδίκηση της νίκης, όταν ο Λόπες έδωσε στον Νταρμπισάιαρ ο οποίος βρέθηκε φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.
 
Η επιμονή της Ομόνοιας για να κερδίσει το παιχνίδι, τελικά της γύρισε μπούμερανγκ, αφού η Πάφος σε μία αντεπίθεση στο 77’ βρέθηκε στην περιοχή με τον Κοβαλένκο να ανατρέπεται στην περιοχή από τον Φαμπρίτσιο. Ο Γιάντζα ήταν εύστοχος και πέτυχε το 2-1.
 
Στη συνέχεια η Ομόνοια έκλεισε την Πάφο στα καρέ της στο 90+3’ είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Πογιέτ να κόβει πάνω στη γραμμή την μπάλα, όμως δεν κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα της.
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
60’ Καμαρά, 77’ πεν. Γιάντζα / 71’ Νταρμπισάιαρ
Κίτρινες: Χόριτς, Μπρουλς, Κοβαλένκο/Δημητρίου, Γ. Σοάρες, Α. Σοάρες.
Συνθέσεις:
Πάφος (Λ. Έλσνερ)
: Κόπριβετς, Ντομίνγκεζ, Χόριτς, Πογιέτ, Μπρουλς, Ζαχαρίου(59΄ Καμαρά), Ντεούλ(74΄ Κοβαλένκο), Γκάμποβ(83΄ Κομπανί), Γιάντζα, Μεχντί, Γκουλόν.
Ομόνοια (Π. Χριστοδούλου): Παναγή, Δημητρίου, Φαμπρίσιο(84΄ Κατελάρης), Γουίλιαμ, Μαργκάσα, Μαδούρο(46΄ Λόπες), Άλεξ, Κανού, Λεάντρο(74΄ Τζαρτζίνιο), Χριστοφή, Ντάρμπισαϊαρ.
 

Δειτε Επισης

Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου
Με δύο αγώνες αρχίζει η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας
Κόλμαν: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο»