Το δώρο του Αλωνεύτη στο «Μπερναμπέου»

Από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του ΑΠΟΕΛ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ήταν ο Στάθης Αλωνεύτης στην πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ.

Τι και αν διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του ο ταχύτατος εξτρέμ ήταν ο μοναδικός Κύπριος που αγωνίστηκε στη θρυλική έδρα της πρωταθλήτρια Ευρώπης και βοήθησε τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά την ομάδα του, κυρίως κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Με την επιστροφή του Δώνη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Αλωνεύτης επέστρεψε ξανά στην ενδεκάδα των «γαλαζοκιτρίνων» και απέδειξε στον Μάριο Μπέιν ότι λανθασμένα δεν τον είχε στις πρώτες επιλογές για το αριστερό φτερό της επίθεσης.

Με τέτοιες εμφανίσεις ο Αλωνεύτης δύσκολα δεν θα βάλει τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ στη διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι. Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν ενάμιση χρόνο πολλοί είχαν «τελειωμένο» ποδοσφαιρικά τον Αλωνεύτη λόγω προβλήματος στη μέση.

Στο τέλος της αναμέτρησης στο «Μπερναμπέου» ο Αλωνεύτης χάρισε τη φανέλα του στον φίλο του ΑΠΟΕΛ, Χάρη Βασιλείου, ο οποίος ακολουθεί τους «γαλαζοκίτρινους» πιστά σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. 

 

Δειτε Επισης

Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός