Αφιερωμένο στον Ίαν Μουρς το ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ

Από τους πιο αγαπητούς ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Ίαν Μουρς. Ο σπουδαίος επιθετικός αγωνίστηκε στους «γαλαζοκίτρινους» από το 1983 μέχρι το 1988, ενώ έπαιξε και στην Τότεναμ για μια διετία.
 
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε αίτημα στην ΟΥΕΦΑ όπως ο αγώνας της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο επιθετικό και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενέκρινε το αίτημα, όπως αποκάλυψε ο γιος τους Ίαν Μουρς, Μάικ.  
 
“Kάποια σπουδαία νέα από την Κύπρο σήμερα. Οι δύο πρώην ομάδες του πατέρα μου θα συναντηθούν στη Λευκωσία το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης. Ο ΑΠΟΕΛ απέστειλε αίτημα στην ΟΥΕΦΑ όπως το παιχνίδι να είναι αφιερωμένο στον πατέρα του, κάτι το οποίο έκανε αποδεκτό η ΟΥΕΦΑ. Έτσι, σήμερα εγώ και ο αδελφός μου λάβαμε πρόσκληση από τον ΑΠΟΕΛ όπως είμαστε φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι με την Τότεναμ Πόσο σπουδαίο είναι αυτό. Μάικ Μουρς”.

 

Δειτε Επισης

Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό