Από την 4η κατηγορία της Κύπρου μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ!

Στον ΑΠΟΕΛ διέκριναν με το «καλημέρα» της φετινής περιόδου τις ικανότητες του Γουίλι Σεμέδο και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αλκής, Άντη Λόππα (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) έδωσαν τα χέρια με τον Πρόδρομο Πετρίδη για μεταγραφή του στους «γαλαζοκίτρινους» με τη νέα σεζόν.
 
Ποιος είναι ο 23χρονος φορ από τη Γαλλία; Το ποδοσφαιρικό παρελθόν του έχει… χρώμα μόνο κυπριακό, καθώς πρωτοήρθε στο νησί μας το 2014 για λογαριασμό της νεοσύστατης Αλκή Ορόκλινης, η οποία άρχισε την ποδοσφαιρική της ζωή από την 4η κατηγορία.
 
Την επόμενη σεζόν πέτυχε εφτά γκολ σε 28 συμμετοχές και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στη Β’ Κατηγορία.
 
Την περσινή σεζόν οργίασε στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας με 12 γκολ σε 26 εμφανίσεις και ανάγκασε αρκετές μεγάλες ομάδες να στρέψουν τα βλέμματα προς τα πάνω του.
 
Ο Γουίλι Σεμέδο παρέμεινε στην Αλκή Ορόκλινης και μαζί της ανέβηκε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι μέχρι τα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας.
 
Το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα Cyta ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Έπαιξε και στα τρία παιχνίδια της Αλκής (τα τρία βασικός) και σκόραρε στο ισόπαλο 3-3 με τον Άρη.
 
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προβλέποντας ότι αρκετές ομάδες «γλυκοκοιτάζουν» τον ποδοσφαιριστή της Αλκής κινήθηκε από νωρίς και «καπάρωσε» τον ποδοσφαιριστή. Εκτός απροόπτου ο Σεμέδο θα μετακομίσει στον «Αρχάγγελο» το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς να αποκλείεται να επισπευτεί για τον Ιανουάριο η μεταγραφή, εάν κριθεί αναγκαίο.

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου