Πάμπος: «Αν αρχίσω να μιλώ θα μείνουμε εδώ όλο το βράδυ»

Δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του αγώνα με την Αλκή μετά το ισόπαλο 2-2 ο τεχνικός της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος έριξε μεν υπονοούμενα για το ακυρωθέν τέρμα του Ματ Ντάρμπισαϊρ που κακώς δεν μέτρησε.
 
Ο Πάμπος Χριστοδούλου επεσήμανε πως οι δύο χαμένοι βαθμοί πληγώνουν την Ομόνοια, αλλά θα συνεχίσουν όλοι μαζί με στόχο το μεγαλείο του σωματείου.
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Η ομάδα μου δεν μπήκε όπως έπρεπε στο γήπεδο. Έστω και αν μείναμε πίσω στο σκορ και ισοφαρίσαμε, κάναμε άλλο ένα λάθος και δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Χάσαμε ένα σαρανταπεντάλεπτο στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά οι συνεχείς διακοπές με καθυστερήσεις δεν το επέτρεψε αυτό να παιχθεί καλό ματς γιατί και η Αλκή φημίζεται ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο.
 
 
Συνεχίζουμε και εμείς στις προπονήσεις και ο κόσμος κοντά μας να συνεχίσουμε μαζί για το μεγαλείο της Ομόνοιας μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα μείνει κοντά γιατί αγαπάει την ομάδα. Χάσαμε δύο βαθμούς που τους θέλαμε πολύ, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και όπως βλέπετε όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε που θα μας βγάλει στο τέλος».
 
 
Για τη διαιτησία: «Εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ και δεν θα ασχοληθώ γιατί δεν είναι δουλειά μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι πετύχαμε ένα καθαρό γκολ και αν κάτσω να μιλήσω για τις φάσεις που έγιναν σήμερα θα μείνουμε εδώ όλο το βράδυ. Τις φάσεις, τα γκολ και τα αμφισβητούμενα δείτε τα εσείς και κρίνεται. Ελπίζω η Αλκή να συνεχίσει να παίζει με το ίδιο πάθος, την ίδια δύναμη και είμαι σίγουρος πως αν το κάνει θα πάει πολύ μπροστά». 
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος