«Πάρτι» δίχως τέλος από Γιουνάιτεντ, Βασιλεία!
00:06 - 28 Σεπτεμβρίου 2017

Eίναι, το γνωρίζουν ακόμα και οι πιο αδαείς ποδοσφαιρικές πέτρες αυτό, το τεράστιο φαβορί του πρώτου ομίλου στο Champions League: η αρμάδα του Μουρίνιο μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Βασιλείας με το ευρύ 3-0, πήγε στην Μόσχα για ν' αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ και «επιδόθηκε» σε ακόμα έναν αγωνιστικό περίπατο.
Mόλις στο 4΄ ο σεληνιασμένος (και) φέτος Λουκάκου έκανε το 0-1, για να έρθει στο 19΄ ο Μαρσιάλ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ν' ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Ο Λουκάκου και πάλι, στο 27΄, πήρε εκ νέου το όπλο του και πετυχαίνοντας το 10ο γκολ του σε 9 παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις) με τη νέα του ομάδα, διαμόρφωσε το 0-3.
Στο 57΄ ο Μχιταριάν ήρθε να προσθέσει το κερασάκι στην εύγευστη- τουλάχιστον για τον Μουρίνιο- τούρτα, «γράφοντας» το 0-4, πριν πετύχει το γκολ της (όποιας) τιμής ο Κουτσάεφ στις καθυστερήσεις για το 1-4.
Κάπως έτσι, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» συνεχίζουν την, δίχως φρένα, ξέφρενη πορεία τους στην επόμενη φάση του CL.
Και, αλήθεια, ποιος να τους σταματήσει;
Πηγή: www.sdna.gr