Σοκ με Μουνιαΐν: Νέα ρήξη χιαστών!

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του Ίκερ Μουνιαΐν, ο πιο σοβαρός τραυματισμός στην ιστορία ενός ποδοσφαιριστή χτύπησε την πόρτα του άσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο, που θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Ο 25χρονος εξτρέμ τραυματίστηκε στην χθεσινή (29/9) αναμέτρηση για το Europa League κόντρα στη Ζόρια, όντας κάτι παραπάνω από άτυχος μιας και ο τραυματισμός του έλαβε χώρα λίγα λεπτά πριν το φινάλε του παιχνιδιού.

Πλέον ο Μουνιαΐν θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, ενώ το αρνητικό της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως δύο χρόνια νωρίτερα είχε υποστεί ανάλογο τραυματισμό στο δεξιό γόνατο.

Δειτε Επισης

Έξαλλος και στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, τα ξαναέβαλε με τον Νούνο Σάντο
Οριστικό deal Μπαρτσελόνα με Φλικ για νέο συμβόλαιο ως το 2027
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κάρλο Αντσελότι
Τρομερή δήλωση από τον Φλικ-«Θέλω να μείνει ο Σέζνι και ας καπνίζει κάποια τσιγάρα»
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Ανατροπή από άλλο πλανήτη-Η Μπαρτσελόνα αγκαλιά με τον τίτλο στο ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ
BINTEO: Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης, τα έψαλλε στον Εσπίριτο Σάντο για τη νέα γκέλα