«Συστήθηκε στην Ισπανία… είδωλο στον Απόλλωνα»

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε Έκτορ Γιούστε στο παιχνίδι του «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον. Ο Ισπανός έκανε το λάθος που έφερε την ισοφάριση 1-1 για την αγγλική ομάδα στο 21’, ενώ με κεφαλιά εξιλεώθηκε στο 88’ προσφέροντας την ιστορική ισοπαλία (2-2) στον Απόλλωνα.
 
Το γκολ προς το φινάλε του αγώνα… μαγνήτισε ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com να ασχοληθεί με το ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής. «Ένα καταπληκτικό επίτευγμα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Απόλλωνας νωρίτερα είχε μείνει με δέκα παίκτες» σημειώνεται.
 
Στην αναφορά για την Γιούστε σημειώνεται ότι «αν και βρίσκεται για μικρό χρονικό διάστημα στην Λεμεσό, σύντομα θα μπορούσε να γίνει είδωλο». Στο ρεπορτάζ σημειώνεται η παρουσία του για δυόμιση χρονιά στην Πριμέρα με τη φανέλα της Μαγιόρκας, ενώ γίνεται και αναφορά στη μέχρι τώρα πορεία στην καριέρα του. 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Στέλιος Κυριακίδης για την πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Το ταξίδι στα αστέρια του Champions League για την Πάφο-Τα πιθανά έσοδα
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Συνέτριψε τον Άρη και στέφθηκε πρωταθλήτρια 2024-2025
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό