Πάμπος: «Δεν χωνεύεται, συγνώμη. Θα γυρίσει ο τροχός»

Απογοητευμένος από το ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό ήταν ο τεχνικός της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου. Οι "πράσινοι" δέχθηκαν την ισοφάριση στο 90+4 και ο Κύπριος τεχνικός στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που βρήκε η ομάδα του για δεύτερο τέρμα και στο λάθος στη φάση της ισοφάρισης. 
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Τα συναισθήματα είναι άσχημα. Δύσκολα χωνεύεται. Μια ομάδα που έπρεπε να τελειώσει με μεγάλο σκορ και βρήκε πάρα πολλές ευκαιρίες. Αν θυμάμαι καλά ο αντίπαλος έκανε μια ευκαιρία στο τελευταίο δευτερόλεπτο και πάλι από λάθος δεχθήκαμε γκολ.
 
Ότι και να πούμε είναι λίγο, περισσότερο ότι λυπήσαμε το κόσμο και χάσαμε δυο βαθμούς που θα μας χρειαστούν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σηκώνουμε κεφάλι, συνεχίζουμε. Συγνώμη στον κόσμο. Έχουμε μια βδομάδα διακοπή λόγω Εθνικής και τα όποια λάθη, έστω το ένα που έγινε να προσπαθήσουμε να το αποβάλουμε. Θα γυρίσει ο τροχός, δεν γίνεται. Από την άλλη σίγουρα έρχονται και παίκτες που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί.
 
Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, μια ομάδα που παλεύει όλα τα ματς και της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Συγγνώμη στον κόσμο γιατί τον πληγώσαμε κι εμείς πληγωθήκαμε. Δεν ήταν εύκολο να σκοράρεις απέναντι σε μια ομάδα που κλείστηκε. Εμείς βρήκαμε πολλές ευκαιρίες, σκοράραμε και αντί να τελειώσουμε το ματς σε μια ανύποπτη φάση ισοφαριστήκαμε».

Δειτε Επισης

Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Επιστολή ομάδων πρώτης κατηγορίας σε Δαμιανού και Ιωάννου για κάρτα φιλάθλου-Ζητούν συνάντηση
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας η Ομόνοια με σύνθημα «για ‘σένα ζω…»
Επικοινώνησαν Παπασταύρου και Λοϊζίδης με φόντο την προεδρία της ΚΟΠ-Αγεφύρωτες οι διαφορές τους