Πάφος: Είδε… Ομόνοια τον Ερμή! (vid)

Στην εντός έδρας πρεμιέρα της, προ δύο εβδομάδων, η Πάφος FC είχε φιλοξενήσει και καταβάλει 2-1 την Ομόνοια, στη δεύτερη εμφάνισή της ενώπιον των φιλάθλων της η νεοφώτιστη κατάφερε με ανατροπή να υποτάξει και τον Ερμή με το ίδιο σκορ και να διατηρήσει το αήττητό της στο «Στέλιος Κυριακίδης». Στον αντίποδα, οι «φτεροπόδαροι» μετά το 2-0 επί του Εθνικού επέστρεψαν στις ήττες…
 
Γκολάρα Γεωργιάδη
Το πρώτο ημίχρονο «σημαδεύτηκε» αυτονόητα από το γκολ του Γεωργιάδη, ο οποίος -σε μεταβίβαση του Μπρουλς- έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και, δίχως δεύτερη σκέψη, σούταρε πίσω από τη μεσαία γραμμή αιφνιδιάζοντας τον εκτός θέσης Κόπριβετς και ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Οι «φτεροπόδαροι» θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 40’, όταν ο Γουίκς πέρασε στο κέντρο τον Γκουλόν και ξεχύθηκε στην κόντρα, μόνος απέναντι στον Κόπριβετς, ο οποίος όμως βγήκε έγκαιρα έξω από την περιοχή του και με προβολή απομάκρυνε την μπάλα και τον κίνδυνο.
 
Κίτρινη αντί για κόκκινη
Με το ξεκίνημα της επανάληψης η οικοδέσποινα έφτασε στην ισοφάριση. Από εκτέλεση κόρνερ του Γιάνζα ο Ντομίνγκες με κεφαλιά νίκησε τον Αραμπατζή για το 1-1 (49’). Έξι λεπτά αργότερα ο Ερμής γλίτωσε τα χειρότερα, όταν ο Ιμερέκοφ ανέκοψε (δίχως πρόθεση να παίξει την μπάλα) τον Ντεούλ που έβγαινε μόνος απέναντι στον Αραμπατζή (προφανής ευκαιρία για γκολ) και είδε την κίτρινη -αντί για την κόκκινη- κάρτα (55’).

Στο 64’ από λάθος γύρισμα του Χόριτς ο Κόπριβετς έκανε σωτήρια επέμβαση απέναντι στον νεοεισελθόντα Τσούμου και στο 73’ η Πάφος ολοκλήρωσε την ανατροπή της: ο νεοεισελθών Σταύρου συνδυάστηκε με τον Γκουλόν, ο οποίος εντός περιοχής με δυνατό σουτ (που κόντραρε στον Ιμερέκοφ) νίκησε τον Αραμπατζή δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ισοφάριση, όμως δις ο Πατσέκο (79’, 89’) λάθεψε στο σημάδι του, ενώ στο 81’ ο Κόπριβετς απέκρουσε σωτήρια το εξ επαφής πλάσε του Γουίκς.

ΠΑΦΟΣ (3-4-3): Κόπριβετς - Χόριτς, Γκουλόν, Ντομίνγκες - Γκάμποφς, Γιάνζα - Μοστεφά, Πογιέτ (46’ Καμαρά) - Ντεούλ, Μπρουλς (83’ Φυλακτού), Κοβαλένκο (70’ Σταύρου).
ΕΡΜΗΣ (4-2-3-1): Αραμπατζής - Ψάλτης, Ιμερέκοβ, Χριστοφή, Νταμτσέφσκι (61’ Τσούμου) - Φριμπόνγκ, Μαρτίνιουκ (81' Σανδραβέλης) - Γεωργιάδης (72’ Πατσέκο), Γουίκς, Τσίνα - Εμεγκάρα.

Δειτε Επισης

Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου
Με δύο αγώνες αρχίζει η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας
Κόλμαν: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο»