Τo περιβόητο Απόλλων-Ομόνοια 2-1: «Ακούστηκαν πολλά…»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και της Εθνικής ομάδας και νυν προπονητής Μάριος Χαραλάμπους.
 
Ρωτήθηκε και απάντησε για το περιβόητο παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια στην τελευταία αγωνιστική της περιόδου 1993-1994 που χάρισε το πρωτάθλημα στους «γαλάζιους».
 
«Λέχθηκαν πολλά για το παιχνίδι Απόλλωνας-Ομόνοια και το φάουλ του Σπόλιαριτς που πήραμε το πρωτάθλημα. Ακούστηκαν, λέχθηκαν πολλά αλλά δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Το παιχνίδι της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε νωρίτερα και πανηγύριζαν αλλά να ναι καλά ο Σπόλιαριτς που με την τέχνη του μας χάρισε το πρωτάθλημα. Θυμάμαι ότι ο Χαρίτου φώναξε στον Σάκη ότι δεν τον χρειαζόταν στο τείχος και το εκμεταλλεύτηκε αυτό ο Μιλένκο».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας