Μπεντέκε: «Μόλις έμαθα για την Ομόνοια δεν έκανα δεύτερη σκέψη»

Την απόκτηση του Τζόναθαν Μπεντέκε ανακοίνωσε και επίσημα η Ομόνοια. Ο Βέλγος επιθετικός που δηλώθηκε στον κατάλογο Β' υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με την ομάδα του τριφυλλιού.
 
Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Βέλγου επιθετικού, Jonathan Benteke.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο δυναμικό της Crystal Palace, ενώ προηγουμένως φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα της Zulte-Waregem.

Η συνεργασία είναι διάρκειας δύο χρόνια.

Ο Jonathan Benteke ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έκανα δεύτερη σκέψη. Είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος. Πήρα αμέσως την απόφαση και το μόνο που ήθελα, ήταν να έρθω στο συντομότερο και να ξεκινήσω δουλειά. Δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και είμαι έτοιμος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”.

Αποκλειστικά πλάνα από την υπογραφή συμβολαίου και μίνι συνέντευξη του ποδοσφαιριστή, σύντομα στο «OMONOIA Premium».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας