Θύρα 9: «Στην εποχή της κλεψιάς τα καταφέραμε με προσωπικά δάνεια»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 9, αναφέρεται στην απόκτηση του δικού της λεωφορείου, που όπως αναφέρει, δυσκολεύτηκαν αφού έδωσαν από το δικό τους υστέρημα. Επίσης, ενημερώνει τους φίλους της Ομόνοιας, ότι κυκλοφορούν αναμνηστικές πλακέτες για αποπληρωμή των εξόδων του λεωφορείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 9:

Στην εποχή της κλεψιάς, της λαμογιάς και της αρπαχτής εμείς αγοράσαμε το δικό μας λεωφορείο και κτίσαμε το δικό μας γκαράζ χωρίς χορηγούς χιλιάδων ευρώ, χωρίς σκοτεινούς σπόνσορες, χωρίς να τα παίρνουμε από τις διοικήσεις και χωρίς να λερώσουμε ούτε για λίγο το μέτωπο μας.

Δυσκολευτήκαμε δεν θα πούμε ψέματα όμως τα καταφέραμε. Τα καταφέραμε «πειράζοντας» το μικρό μας ταμείο, δίνοντας από το υστέρημα μας και κάνοντας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δάνεια σε τράπεζες. Για αυτό χωρίς παραπάνω αναλύσεις θέλουμε να απευθυνθούμε στα στελέχη, στα μέλη και στους φίλους της ΘΥΡΑ 9 και να τους ζητήσουμε να στηρίξουν την πιο κάτω προσπάθεια.

Από σήμερα κυκλοφορούν ΜΟΝΟ 150 αναμνηστικές πλακέτες των 50 ευρώ. Οι πλακέτες είναι συλλεκτικές και δεν θα επανεκδοθούν. Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης είναι η αποπληρωμή ενός μέρους κάποιων ΑΜΕΣΩΝ εξόδων για το λεωφορείο για αυτό καλούμε τον κόσμο να την αγκαλιάσει. Μπορείτε να προμηθευτείτε την πλακέτα με μήνυμα στην σελίδα μας, επικοινωνώντας με κάποιο στέλεχος μας ή στο Παγκύπριο Πάρτυ την ερχόμενη Κυριακή στον κεντρικό.

Υ.Γ – Ο χώρος στον οποίο βρισκόταν το λεωφορείο στην φωτογραφία που δημοσιεύσαμε εννοείτε πως δεν είναι το γκαράζ που κτίσαμε (όπως πολλοί νόμισαν) αλλά χώρος στον οποίο δουλεύαμε πάνω στο λεωφορείο.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας