ΑΕΚ: «Ποια η σκοπιμότητα της διαρροής, να επέμβει ο αρχηγός της Αστυνομίας»

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ καλεί την Αστυνομία να επέμβει σχετικά με την διαρροή των στιγμιότυπων που αφορούν τα επεισόδια που έκαναν ανεγκέφαλοι με τα διακριτικά της Ανόρθωσης σε προπόνηση της ομάδας της Λάρνακας.

Τίτλος της ανακοίνωσης είναι: «Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του αρχηγού της Αστυνομίας».  
 

Η ανακοίνωση:
«Την άμεση διερεύνηση της διαρροής στιγμιοτύπων από τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της Ανόρθωσης στις 23/08/2017 έξω από το AEK ARENA ζητά η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας.

Ο μοναδικός κάτοχος του βίντεο είναι η Αστυνομία και διερωτουμεθα την σκοπιμότητα της διαρροής, καθώς έχει παραδοθεί σε αυτούς αποκλειστικά για σκοπούς διερεύνησης και μόνο, όπως προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας