«Ο κόσμος είναι τρελαμένος, όμως…» (vid)

Το πρώτο επίσημο της παιχνίδι δίνει την ερχόμενη Κυριακή (10/09) στο ΓΣΠ η Ομόνοια κόντρα στον Εθνικό και ο Πάμπος Χριστοδούλου με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα δίνει το στίγμα της νέας χρονιάς για τους πράσινους.

«Για την Ομόνοια δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όπως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε τον κάθε αντίπαλο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Αυτό είπα από την αρχή. Να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να δούμε που θα οδηγηθούμε στο τέλος της χρονιάς.


Ο κόσμος έδειξε ότι είναι δίπλα στην ομάδα, ο κόσμος είναι τρελαμένος και διψασμένος για επιτυχίες, όμως αυτό το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι τη δύναμη του κόσμου την θέλουμε και στα καλά μας, αλλά και σε κάποιες δύσκολες στιγμές που εύχομαι να είναι πολλοί λίγες».
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας