Εμπεσίλιο: «Δεν είμαι ευχαριστημένος…»

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να κέρδισε τον Ερμή με 2-0 και μάλιστα ο ίδιος να ήταν ο πρωταγωνιστής εντούτοις ο Λορένζο Εμπεσίλιο ανάφερε στις δηλώσεις του στην Cytavision ότι δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΓΣΖ.
 
Αν είναι ευχαριστημένος μετά το 2-0: «Όχι. «Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα σε πιο ψηλό τέμπο. Μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που βρήκαμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα τον αγώνα, από το πρώτο ημίχρονο. Αν ήμασταν πιο ήρεμοι και εκμεταλλευόμασταν την ποιότητά μας θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποια εύκολα γκολ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με 4-0 ή 5-0 αλλά είμαι χαρούμενος με τη νίκη».

Για την συνέχεια: «Ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε γιατί στο ξεκίνημα μείναμε πίσω από την πρώτη θέση όμως τώρα κάναμε κάποια καλά παιχνίδια και πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί για τον τίτλο».

Για την δική του απόδοση: «Κάνω το καλύτερο, τα δίνω όλα για την ομάδα και αν μπορώ να βοηθάω την ομάδα, είναι το τέλειο σενάριο».
 

Δειτε Επισης

Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»