Γήπεδο «παλάτι» στη Λακατάμια ο στόχος του ΑΠΟΕΛ

Σάρκα και οστά στο όνειρο των φίλων του ΑΠΟΕΛ για κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου θέλει να δώσει η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.
 
 
Η ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων» εκπόνησε πλάνο και έχει επαφές με συμβούλους ώστε το όλο θέμα να πάρει μπρος. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε πως σε διάστημα ενός με ενάμιση μήνα θα προκύψουν εξελίξεις:
 
«Δεν σας κρύβω ότι το μεγαλεπήβολο έργο είναι το γήπεδο. Η κάθε ομάδα δικαιούται κάποια χορηγία από τη στιγμή που θα προχωρήσει για ιδιόκτητο γήπεδο. Δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο από αυτό που δικαιούται ο καθένας. Είμαστε σε θέση ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτό το έργο. Υποχρέωση κράτους, Πολιτείας και ΚΟΑ να βοηθήσουν να προχωρήσει αυτό το έργο. Είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μας απασχολεί. Όχι μόνο να κατασκευαστεί, αλλά και να λειτουργεί όπως πρέπει. Είμαστε σε καλό δρόμο και υπολογίζουμε σε 1-1,5 μήνα να έχουμε καλά νέα γι’ αυτό το θέμα. Aυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση. Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τους δύο συμβούλους μου και είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Να μην προτρέχουμε όμως».
 
 
Λίγες ώρες ενωρίτερα, στην εκδήλωση της ΕΑΚ για την βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2017 ο Πρόδρομος Πετρίδης έριξε την «σπόντα» του και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη: «Μιας και είναι και ο Πρόεδρος εδώ, σκοπεύουμε να χτίσουμε και εμείς το δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο», είπε χαμογελώντας ο Πρόδρομος Πετρίδης αποδεικνύοντας πως η σκέψη και η επιθυμία για κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου άρχισε να μεγαλώνει όσο ποτέ άλλοτε.
 
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν έμεινε στα λόγια, αλλά ήδη κατέθεσε εδώ και καιρό προσφορά στον Δήμο Λακατάμιας για αξιοποίηση του χώρου που είναι το ερημωμένο σήμερα Δημοτικό Στάδιο Λακατάμιας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφορά του ΑΠΟΕΛ για ανέγερση στο συγκεκριμένο σημείο ιδιόκτητου γηπέδου είναι η καλύτερη που έχει κατατεθεί στο Δήμο Λακατάμιας που θα πάρει οριστική απόφαση τους επόμενους μήνες.
 
 
Στον ΑΠΟΕΛ εκφράστηκε και η σκέψη αξιοποίησης της περιοχής του Μακαρείου Σταδίου, εντούτοις η άποψη που επικρατεί είναι ότι η ανέγερση γηπέδου στη Λακατάμια είναι σοφότερη όχι μόνο ως προς την κατασκευή αλλά και την λειτουργικότητα του και τους επόμενους μήνες θα παρθεί οριστική απόφαση. 
 
Το πλάνο των «γαλαζοκιτρίνων» είναι για ανέγερση γηπέδου 15-17 χιλιάδων θεατών. 
 

Δειτε Επισης

Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»