«Το συμβόλαιό μου το διευκρινίζει. Γιατί να αλλάξω
11:17 - 13 Ιανουαρίου 2018

Tην παραμονή του στην Άρσεναλ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο προεξόφλησε με δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός προπονητής των Λονδρέζων, ανέφερε πως θα συνεχίσει στην ομάδα, έχοντας συμβόλαιο με τους "κανονιέρηδες".
Η συμφωνία του με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και ο ίδιος δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από την τεχνικιή ηγεσία, παρά την κατά καιρούς σκληρή κριτική που δέχεται για τα αποτελέσματα.
Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του και αν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει το καλοκαίρι, διέψευσε κατηγορηματικά για πολλοστή αυτό το ενδεχόμενο, ξεκαθαρίζοντας πως δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν σκοπεύει να φύγει.
"Αν θα βρίσκομαι εδώ και την επόμενη σεζόν; Το συμβόλαιό μου το διευκρινίζει. Πάντα τιμάω το συμβόλαιο που έχω. Γιατί να αλλάξω;", απάντησε ο Βενγκέρ, δείχνοντας ότι δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου, στην οποία βρίσκεται εδώ και 21 χρόνια.
Πηγή: www.sport24.gr