Δώνης: «Έχει συμβεί και σ’ εμάς στο Τσάμπιονς Λιγκ…»

Λίγα λεπτά μετά την πιο ευρεία νίκη της (συνολικής) θητείας του στον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως το 8-0 απέναντι στη Δόξα δεν ισοδυναμεί με το μέγιστο των δυνατοτήτων της ομάδας του.

«Ήταν μια σημαντική νίκη, στο πρωτάθλημα είναι σημαντικό να φτάνεις κάποιες φορές με πιο άνετο τρόπο στους βαθμούς. Συνεχίζουμε σε καλό ρυθμό, μπήκαμε καλά, κάναμε πολλές φάσεις και πετύχαμε νωρίς δύο τέρματα. Μ’ αρέσει να βλέπω τους παίκτες μου να προσπαθούν, να ανεβαίνουν επίπεδο σε τακτικό επίπεδο και σε φυσική κατάσταση, μας βοηθά στα παιχνίδια.

Συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν δύσκολες μέρες για την αντίπαλη ομάδα, έχει συμβεί και σε μας στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ, όμως ό,τι συνέβη σήμερα δεν υποβαθμίζει την προσπάθεια της Δόξας που κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Δεν θεωρώ πως είμαστε στο τοπ των δυνατοτήτων μας, υπάρχει ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που υστερούν σε φυσική κατάσταση, όμως με την έλευση των νεοφερμένων η ομάδα έχει αποκτήσει περισσότερη ζωντάνια και κίνητρα. Έχουμε όμως ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι επίσης σημαντικό κι ενθαρρυντικό ότι σήμερα είχαμε κόσμο στο γήπεδο, διότι εδώ και έξι μήνες είτε παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών είτε η απόδοσή μας είναι απογοητευτική
», σχολίασε ο Ελλαδίτης τεχνικός.
 
Ο Λούκας Χατζηλούκας από την πλευρά του δεν είχε να πει πολλά: «Είναι μια πολύ βαριά ήττα, απέναντι σ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος άρχισε να δείχνει τον πραγματικό εαυτό του. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ και στον προπονητή του για τη νίκη και για τον τρόπο που παίζει στα τελευταία παιχνίδια».
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος