Αντί για ψιχάλες, έβρεξε… γκολ! (vid)

Τα σύννεφα πάνω από το «Μακάρειο» προμήνυαν νερά στη διάρκεια της αναμέτρησης Δόξα-ΑΠΟΕΛ, ωστόσο μέχρι να πέσουν οι πρώτες ψιχάλες στον αγωνιστικό χώρο είχε πέσει καταιγίδα τερμάτων!

Στην πιο παραγωγική εμφάνισή τους στο πρωτάθλημα εδώ και σχεδόν δυόμισι χρόνια (9-0 τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» στις 26 Οκτωβρίου 2015) οι πρωταθλητές σκόρπισαν το σύλλογο της Κατωκοπιάς με 8-0 σημειώνοντας την πιο ευρεία νίκη τους στη σεζόν και υπό τον Γιώργο Δώνη (σ.σ. ήταν στον πάγκο και στο εντός έδρας 8-1 επί της Ανόρθωσης στις 11 Μαΐου 2014)!
 
«Καρέ» σε μισή ώρα
Το σκορ άνοιξε στο 4’ ο Μοράις με πέναλτι που είδε ο διαιτητής σε μονομαχία Πουτζιουρή-ντε Καμάργκο, το 2-0 πέτυχε στο 15’ ο Ζαχίντ παίρνοντας την επαναφορά από ασταθή επέμβαση του Γκρεμσλ σε σέντρα του Λάγο, το 3-0 ήλθε στο 26’ από κεφαλιά του Ενσούε μετά από σέντρα του Λάγο, ενώ το 4-0 διαμόρφωσε ο Εφραίμ με υπέροχο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Πλην των τερμάτων οι πρωταθλητές απείλησαν την εστία της Δόξας σε αρκετές άλλες περιπτώσεις (6’ Εφραίμ, 6’, 11’ Ζαχίντ, 37’ ντε Καμάργκο), ενώ η οικοδέσποινα δημιούργησε μόνο μια αξιόλογη ευκαιρία (21’ Μπικί).
 
«Καρέ» σε 32 λεπτά!
Το σκηνικό διατηρήθηκε αμετάβλητο και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο ΑΠΟΕΛ σημείωσε άλλα τέσσερα τέρματα σε παρεμφερές χρονικό διάστημα. Στο 51’ από κόρνερ του Ζαχίντ ο ντε Καμάργκο με κεφαλιά πέτυχε το 5-0, στο 57’ ο άρτι νεοεισελθών Μακρής αξιοποίησε πάσα του Ορ για το 6-0 και στο 59’ ο Κύπριος άσος έγινε δημιουργός σερβίροντας το 8-0 στον Εφραίμ, ο οποίος στο 83’ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Γκρεμσλ - Πουτζιουρής (46’ Ροντρίγκεζ), Μπα, Πίκολι, Ιωάννου - Κένιντι, Παπαφώτης - Σισοκό, Κυριάκου, Μπικί - Κιφουετί.
ΑΠΟΕΛ (4-2-3-1): Πέρεθ - Ενσούε, Πολιάκοφ, Βούρος (56’ Μακρής), Λάγο - Σόουζα (46’ Αλωνεύτης), Μοράις - Εφραίμ, Ζαχίντ, Ορ (61’ Μπερτόλιο) - ντε Καμάργκο.
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος