Πήρε τον Μγκούνι στον Χαλκάνορα ο Μαλέκος

Δύο πρώην παίκτες της Ομόνοιας - δεν συνυπήρξαν ποτέ στους πράσινους - συναντιόνται στον Χαλκάνορα. Πρόκειται για τους Κώστα Μαλέκο και Μούσα Μγκούνι.

Ο πρώτος πρόσφατα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας και επιδιώκει να την οδηγήσει στη σωτηρία και την παραμονή στην β’ κατηγορία.

Η προσπάθεια της ομάδας του Δαλιού είναι δύσκολη μιας και βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας με μόλις τρεις βαθμούς – τους οποίους αξίζει να σημειωθεί ότι πήρε στο ντεμπούτο του Κώστα Μαλέκου στον πάγκο (ο Κύπριος τεχνικούς μετρά και μία ήττα).

Την προσπάθεια αυτή θα ενισχύσει και ο Μούσα Μγκούνι. Ο 35χρονος (08/04/1983), ο οποίος έγινε γνωστός στο κυπριακό κοινό από την τετραετία του στην Ομόνοια (2004-08), επέστρεψε ξανά στην Κύπρο το 2014 και εκ τότε παίζει σε διάφορες μικρές ομάδες.

Έπαιξε σε Αγία Νάπα, Ολυμπιακό, Ομόνοια Αραδίππου, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στην Καρμιώτισσα.

Δειτε Επισης

Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»