Ντέρμπι «φωτιά» σε ΓΣΠ και Τσίρειο

Άλλες δύο σημαντικές εκκρεμότητες του Πρωταθλήματος Cyta κλείνουν σήμερα, με τη διεξαγωγή δύο εξ αναβολής αγώνων από τη 2η αγωνιστική.

Στις 17:30 το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΓΣΠ και στις 20:00 ο Απόλλωνας αγωνίζεται με την Ομόνοια στο Τσίρειο Στάδιο. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς αγώνες με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού αγωνίζονται μεταξύ τους ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα. 

Ο αγώνας μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 1 και ο αγώνας μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας από την Primetel. 

Οι αγώνες είχαν αναβληθεί στη 2η αγωνιστική  μετά από αίτημα του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα λόγω των Ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. 

Μετά την ολοκλήρωση των σημερινών αγώνων, μοναδική εκκρεμότητα στο Πρωτάθλημα Cyta θα είναι ο αγώνας ΑΠΟΕΛ - Απόλλωνα που είχε αναβληθεί λόγω βροχών στην 9η αγωνιστική και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου (18:00).
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας