Με σέντερ φορ τον Καμαρά, και η Ευρώπη θα είναι κατόρθωμα

Οι απώλειες βαθμών κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο (0-0) είναι οδυνηρές για την Ανόρθωση, όχι γιατί είχε ν’ αντιμετωπίσει μια τυχαία ομάδα.
 
Αντιθέτως, η ομάδα της Κατωκοπιάς απέδειξε ότι έχει ποιοτικές μονάδες και ισχυρό σύνολο. Ο τρόπος που η «Κυρία» άφησε δύο βαθμούς στη Λευκωσία, όμως, αφήνει εκτεθειμένους τεχνική ηγεσία και διοίκηση.
 
 
18 τελικές προσπάθειες είχε η ομάδα της Αμμοχώστου εντούτοις δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μια φορά. Πρωταγωνιστής, δυστυχώς για την Ανόρθωση αρνητικός, στις περισσότερες φάσεις ήταν ο Καμαρά. Ο επιθετικός της Ανόρθωσης έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και το έβλεπες στις κινήσεις του και τις εκφράσεις του προσώπου του ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση. Στις πλείστες των περιπτώσεων μετά από κάθε χαμένη ευκαιρία κοίταζε περίλυπος τον πάγκο λες και ήθελε να πει στον Λέβι συγνώμη, 
 
Από εκεί που έμεινε στο 2017 άρχισε και το 2018 η Ανόρθωση. Το επιθετικό πρόβλημα παρέμεινε και ταλανίζει την ομάδα της Αμμοχώστου. Ρόνι Λέβι και Ανδρέας Παντελή έθεσαν εδώ και καιρό ως προτεραιότητα την ενίσχυση με φορ περιοχής. Είχαν όλο τον καιρό μπροστά τους για να το πράξουν, όμως, ακόμα δεν το έχουν πράξει.
 
Η Ανόρθωση κατάφερε να κρύψει την επιθετική αδυναμία της βρίσκοντας «ήρωες» (Ζοάο Βίκτορ, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο), αλλά ήταν και είναι αδύνατο να συνεχιστεί το ίδιο τροπάριο μέχρι τέλους. Η Ανόρθωση χρειάζεται… χθες ενίσχυση στην επίθεση. Με επιθετικό κορυφής και ακραίο. Ιδίως, όμως, ο φορ είναι απαραίτητος για να ελπίζει σε επιτυχίες. Διαφορετικά και η Ευρώπη θα είναι κατόρθωμα.  

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας