Κορυφαία η γκολάρα του Εφραίμ από το… σπίτι του! (vid)

Σε μια αγωνιστική στην οποία σημειώθηκαν αρκετά ωραία τέρματα, ασφαλώς ξεχώρισε αυτό που πέτυχε ο Γιώργος Εφραίμ του ΑΠΟΕΛ σε βάρος της ΑΕΚ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σκόραρε με σουτ σχεδόν από τη μεσαία γραμμή και το τέρμα αυτό έχει αναδειχτεί ως το καλύτερο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Δεύτερο καλύτερο τέρμα, αυτό του Καντέ της Ομόνοιας σε βάρος της ΑΕΛ με το οποίο χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με 3-2 και τρίτο καλύτερο τέρμα αναδείχτηκε αυτό του Κορρέια της Νέας Σαλαμίνας σε βάρος της Πάφου. 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, με τη χορηγία της Bet On Alfa, συνεχίζει την ανάδειξη σε κάθε αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta των τριών καλύτερων τερμάτων. 

Η επιλογή γίνεται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, λαμβάνοντας υπόψη διάφορα κριτήρια όπως η εκτέλεση, η δημιουργία και η ομαδική προσπάθεια. 

Στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 - 2018, θα αναδειχθεί το καλύτερο τέρμα του Πρωταθλήματος Cyta και ο ποδοσφαιριστής που θα το πετύχει, θα τιμηθεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ. 

Δείτε το video με τα καλύτερα τέρματα:

Δειτε Επισης

Πέφτει η αυλαία για το Cyprus League by Stoiximan-Ανεβαίνει στον ουρανό της Πάφου το τρόπαιο
Ορίστηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο
Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης