Αβέρτα γκολ, αβέρτα δοκάρια και πρόκριση με το πάσο της

Το πρώτο και μάλιστα τεράστιο βήμα για πρόκρισή της στα προημιτελικά του κυπέλλου έκανε η ΑΕΚ η οποία στο πρώτο σκέλος των αναμετρήσεων με τον Άρη κέρδισε με το ευρύ 4-0 τον Άρη στο στάδιο «ΑΕΚ Αρένα».

Η ομάδα της Λάρνακας  είχε τον πλήρη έλεγχο και έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον Άρη που έχασε με κατεβασμένα τα χέρια.
 

Στον πάγκο της ομάδας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που έχει την προσοχή της στην προσπάθεια για παραμονή στην Α’ κατηγορία, έκανε ντεμπούτο ο Νίκος Παναγιώτου.

Η ΑΕΚ είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μόλις στο 5’ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Μοϊσόφ να σημαδεύει με κεφαλιά το δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χέφελ.

Το άνοιγμα του σκορ επιτεύχθηκε στο 22’ από την άσπρη βούλα μετά από ανατροπή του Τέτε από τον Εγγλέζου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τολμές, ο οποίος ήταν εύστοχος κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Λίγο αργότερα, στο 28’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χέφελ, ο Καταλά με κεφαλιά σκόραρε το δεύτερο τέρμα για τους Λαρνακείς και έκανε το 2-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα (31’) η ΑΕΚ είχε και δεύτερο δοκάρι σε πλασέ του Τολμές.

Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53’ ο Τολμές με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το σκορ έκλεισε στο 4-0, στο 61’, όταν μετά από κόρνερ ο Μοϊσόφ με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρουσιάς, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα για να σχηματιστεί το τελικό αποτέλεσμα.
 

Ο Κύπριος επιθετικός στο 82’ είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως το πλασέ του βρήκε στο δοκάρι.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ
: 22’ πεν., 53’ Τολμές, 28’ Καταλά, 61’ Ρουσιάς
Κίτρινες: Ευσταθίου, Μαμμίδης
ΑΕΚ (Ι. Ιδιάκεθ): Γιωργαλλίδης, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Καταλά, Νέλσον, Χέφελ, Κάσες, Τομάς (65΄ Σόρια), Τέτε (70΄ Μαλόκου), Φλοριάν (61΄ Ρουσιάς)
Άρης (Ν. Παναγιώτου): Μιχαήλ, Ευσταθίου, Παχίπης, Μαμμίδης, Ε. Κυριάκου, Παναγή (70΄ Γιούσεφ), Α. Κυριάκου, Ταποκό, Εγγλέζου (69΄ Αζίζ), Ιονίτα, Πάγκαλος

Δειτε Επισης

Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ
«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει και οι φίλαθλοι να πιστέψουν σε εμάς»
Πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη στον ισχυρό άντρα του ΑΠΟΕΛ
«Είναι σίγουρα λυπηρό για εσάς να είστε δευτεροτρίτοι στην δική σας πόλη»