Κόφι για δυόμιση χρόνια

Την τρίτη της μεταγραφική κίνηση για τον Ιανουάριο ανακοίνωσε η Ανόρθωση η οποία ένταξε στο δυναμικό της τον Έρβιν Κόφι. Ο Γάλλος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυόμιση χρόνων.

Η ανακοίνωση:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Γάλλο αμυντικό Έρβιν Κόφι για τα επόμενα 2μιση χρόνια.
Πρόκειται για 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και έρχεται ως μετεγγραφή από την Γαλλική Λοριάν.
Ο Γάλλος αμυντικός αγωνίστηκε σε δύο μόλις ομάδες στην καριέρα του, ξεκινώντας τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στην ομάδα της πατρίδας του, ΛΜ Σατορού για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην ΦΚ Λοριάν μέχρι και το 2017. Την σεζόν 2016-17 κατέγραψε 13 συμμετοχές και μια ασίστ με την ΦΚ Λοριάν, όταν αυτή αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία Γαλλίας (Ligue One).
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Έρβιν Κόφι και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον φοίνικα στο στήθος!»
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας