Τουρκική εταιρία δίνει 60.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα

Ο τουρκικός όμιλος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών "Beko" ανανέωσε ένα μέρος της πολύπλευρης συμφωνίας της με την Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Η τουρκική εταιρία θα εξακολουθήσει να διαφημίζεται στις εμφανίσεις των "μπλαουγκράνα" για ένα ποσό που φτάνει τα 57.000.000 ευρώ συνολικά για τρία χρόνια, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo".

Το λογότυπο της "Beko" βρίσκεται στο μανίκι της αγωνιστικής φανέλας των πρωτοπόρων της Primera Division, ενώ είναι ακόμα μεγαλύτερο στην πλάτη των προπονητικών εμφανίσεων της ομάδας. Επιπροσθέτως, η εταιρία έχει παρουσία και στις διαφημιστικές πινακίδες της "Μασία", της ακαδημίας του συλλόγου.

Η αρχική συμφωνία είχε συναφθεί το 2014 και έληγε στο τέλος της σεζόν. Η "Beko" αποτελεί τον τρίτο μεγαλύτερο χορηγό της Μπαρτσελόνα, μετά από τη "Nike" που προμηθεύει αθλητικό υλικό και τη "Rakuten" που αποτελεί τον βασικό χορηγό φανέλας, η οποία καταβάλει 55.000.000 ευρώ ετησίως γι' αυτό το προνόμιο.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γκίτενς στην Τσέλσι η Ντόρτμουντ
Στην Ισπανία οι γονείς του Ζότα για να αναγνωρίσουν τις σορούς των παιδιών τους-Τα ερωτήματα για το θανατηφόρο
Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ για τον Ζότα-«Το παλικάρι μας από την Πορτογαλία, για πάντα»
Το Σάββατο η κηδεία του Ζότα-Θα προηγηθεί αγρυπνία στην πόλη που παντρεύτηκε τη σύντροφό του
Αποσύρει το «20» στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Ντιόγκο Ζότα... Από τη χρονιά-όνειρο με την Λίβερπουλ στο τραγικό τέλος μέσα στην φλεγόμενη Lamborghini
Φορτισμένο κλίμα έξω από το Άνφιλντ-Εκατοντάδες φίλοι της Λίβερπουλ αποτίουν φόρο τιμής στον Ζότα (pics)
Η Λειψία απαιτεί από την Μπαρτσελόνα την καταβολή των μπόνους από τη μεταγραφή του Όλμο
Πήγαινε να πάρει το πλοίο για να γυρίσει στη Βρετανία ο Ζότα-Είχε κάνει εγχείρηση, δεν μπορούσε να πάει αεροπορικώς
Σπαρακτικό αντίο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζότα-«Δεν βγάζει νόημα...»