Aποκάλυψη Καραβίδα για 20χρονο δανεικό από τον ΑΠΟΕΛ

Την αποκάλυψη πως η Δόξα απέκτησε ως δανεικό από τον ΑΠΟΕΛ τον 20χρονος, Μπρούνο Ροντρίγκες έκανε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου. 
 
Πρόκειται για Βραζιλιάνο εξτρέμ, ο οποίος ανήκε στην Ατλέτικο Παραναένσε και μετακομίζει στον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων που υπογράφηκε προ μηνών. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ και εφόσον πείσει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι θα λάβει μέρος στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Χριστοδούλου στον Super Sport FM
 
Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση:
«Ξεκινήσαμε με το δεξί τη χρονιά. Ο ένας βαθμός με την Ανόρθωση είναι πολύ σημαντικός».

Για την εικόνα της Δόξας:
«Μας αφήνει ικανοποιημένους η παρουσία της ομάδας μας μέχρι στιγμής».

Για τους στόχους:
«Έχω πει πολλές φορές ότι οι στόχοι δεν αλλάζουν. Ακόμη δεν πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο. Χρειαζόμαστε ακόμη 13 βαθμούς για να γλυτώσουμε μαθηματικά από τη β΄ κατηγορία. Είμαστε αφοσιωμένοι εκεί για να πετύχουμε όσο πιο νωρίς τους στόχους μας».

Για τον αγώνα με τον Άρη:
«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη στο Τσίρειο, είμαστε προσηλωμένοι εκεί για να πάρουμε το «διπλό» και τίποτα άλλο».

Για τον Γκρεμσλ:
«Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, ένα παιδί 22 ετών. Είναι ένα αστέρι που θα λάμψει πολύ γρήγορα και πιστεύω ότι αυτός μας έδωσε τον βαθμό χθες βράδυ. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Μιχάλη Μορφή που ανάμεσα σε 3-4 τερματοφύλακα επέλεξε τον Γκρεμσλ».

Για τη παρουσία του κόσμου:
«Δεν ήμασταν 40 χθες, ήμασταν 100-150. Είναι όμως μια αλήθεια που πρέπει να παραδεχθούμε, όταν έχεις αυτούς τους αριθμούς δεν μπορείς να κοιτάζεις για Ευρώπη. Για αυτό και κάνουμε διαβήματα για να αγωνιστούμε στην Περιστερώνα».

Για το θέμα του γηπέδου:
«Ο λόγος που ανάλαβα αυτή την ομάδα είναι για να της φτιάξω ένα δικό της σπίτι στην Περιστερώνα. Με την κρίση το θέμα έμεινε στάσιμο αλλά με την βοήθεια του προέδρου. Του κ. Νίκου Αναστασιάδη, μας εγκρίθηκε ένα κονδύλι ύψους 1.700.000 ευρώ και ελπίζουμε να προχωρήσει το θέμα».

Για την ενίσχυση:
«Έχουμε 2-3 παίκτες που εξετάζουμε. Είναι ένας Βραζιλιάνος 20χρονος που τον λένε Μπρούνο, ανήκει στο ΑΠΟΕΛ και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, θα εγγραφεί σήμερα»
 
Δείτε σε δράση το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ που θα παίξει δανεικός στη Δόξα

 

Δειτε Επισης

Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»