Βύντρα: «Πέρασα δύσκολες μέρες, στο γήπεδο φαίνονται όλα»

Για την άνετη νίκη επί της Σαλαμίνας με 5-1 και το διάστημα παροπλισμού του μίλησε ο Λουκάς Βύντρα μετά το τέλος του αγώνα της Ομόνοιας με τους "ερυθρόλευκους". 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον αγώνα: «Η ομάδα βλέπει κάθε παιχνίδι διαφορετικά και προσαρμόζουμε τις τακτικές μας. Δουλεύουμε και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Όλη η ομάδα αμύνεται και όλη επιτίθεται και για αυτό έρχονται τα αποτελέσματα.

Για το διάστημα της αποχής του: «Ήταν μια πρωτόγνωρη περίοδος. Πέρασα δύσκολους μήνες. Κοιτάμε όμως το παρόν και το μέλλον. Νιώθω καλά και όλα φαίνονται μες το γήπεδο. Εκεί είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαιριστή».

Για τη συνέχεια και την Ανόρθωση: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα. Είναι δύσκολο όπως όλα και θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου