Η αγκαλιά και η υπόσχεση του Καρλάο που ντύθηκε στα χρώματα της Ατλέτικο

Το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας που ακολούθησε στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο της Ατλέτικο Παραναένσε βοήθησε τον Καρλάο να επιστρέψει γρηγορότερα στην αγωνιστική δράση.
 
 
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι στην Κύπρο και προπονείται ξανά στον «Αρχάγγελο» και μάλιστα θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον Εθνικό.
 
Ο Καρλάο απευθύνει ευχαριστίες μέσω μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους ανθρώπους της Ατλέτικο Παραναένσε και τους υπόσχεται πως σύντομα θα τους ξαναδεί.
 
Αναλυτικά το μήνυμα του Καρλάο
«Πολλά ευχαριστώ στην Ατλέτικο Παραναένσε που μου άνοιξε τις πόρτες τις για την θεραπεία μου και που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω με εξαιρετικούς επαγγελματίες και σπουδαίους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου για όλη την προσοχή και αφοσίωση που μου δώσατε. Μία αγκαλιά σε εσάς και θα σας δω σύντομα».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»