Ο Δώνης δεν λογάριασε το μένος των οπαδών του ΑΠΟΕΛ

Ήθελε και μάλιστα αρκετά την απόκτηση του Έργκους Κάτσε ο Γιώργος Δώνης. Ο Αλβανός μέσος έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Ελλαδίτη προπονητή και γι’ αυτό ζήτησε να τον φέρει στον «Αρχάγγελο» ως δανεικό από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
 
 
Ο 26χρονος μέσος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στο «Δικέφαλο του Βορρά» και ενδεχόμενη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ θα έδινε λύσεις στη θέση του ανασταλτικού μέσου, αλλά και τη θέση «οκτώ».
 
Παρά την επιθυμία του Δώνη η μεταγραφή δεν θα γίνει ποτέ, όχι για αγωνιστικούς λόγους, αφού η φανέλα της UCK (αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης), με την οποία φωτογραφήθηκε στο παρελθόν ο Κάστε «έκαψε» τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ με τους οργανωμένους οπαδούς ν’ αντιδρούν έντονα και ν’ αναγκάζουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία να πατήσει φρένο.
 
Ο Γιώργος Δώνης ξέρει από πρώτο χέρι τη δυναμική των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, δεν υπολόγιζε όμως ότι η προ ετών κίνηση του Κάτσε θα ήταν ικανή να χαλάσει την επιθυμία του.
 
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»