Ο παίκτης που φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ

Σύντομα ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να ανακοινώσει την τέταρτη μεταγραφική του κίνηση.
 
Προηγήθηκαν οι μεταγραφές των Ντελατόρε, Πολιάκοφ και Νσούε. Για να εγγραφούν οι τρεις ποδοσφαιριστές διαγράφηκαν από το ρόστερ οι Μιλάνοφ, Βινίσιους και Ρουέδα, οι οποίοι ούτως ή αλλιώς είναι παροπλισμένοι λόγω τραυματισμού.
 
 
Για την εγγραφή του Κάτσε, ή κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή εάν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Αλβανού, θα πρέπει να διαγραφεί άλλος ένας ποδοσφαιριστής. Το προηγούμενο διάστημα είχαν παίξει τα ονόματα των Φαρίας και Μπερτόλιο γι’ αυτό το ενδεχόμενο.
 
Αν στον Αρχάγγελο θα καταλήξει ο Κάτσε ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του ανασταλτικού μέσου είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώτος υποψήφιος για να δει την πόρτα της εξόδου είναι ο Αγκουστίν Φαρίας. Aπό τη στιγμή, όμως, που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση δεν αποκλείεται και η αποχώρηση του Φακούντο Μπερτόλιο.
 
Ο Αργεντινός, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον ΑΠΟΕΛ, δεν μπόρεσε ακόμη να μπει στο κλίμα της ομάδας της Λευκωσίας και γι’ αυτό το όνομά του ακουγόταν κυρίως μόνο στα ρεπορτάζ για τις λίστες αποχώρησης από τον Αρχάγγελο.

Δειτε Επισης

Πέφτει η αυλαία για το Cyprus League by Stoiximan-Ανεβαίνει στον ουρανό της Πάφου το τρόπαιο
Ορίστηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο
Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης