Μπηχτή Δώνη: «Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τον Κάτσε»

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα, το ναυάγιο στη μεταγραφή Κάτσε και την τέταρτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ που θα αφορά τον Βάτερμαν αναφέρθηκε στο τέλος του αγώνα ο Γιώργος Δώνης. 
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
 
«Είναι πολύ σημαντική η νίκη, είχαμε την πίεση με το μέρος μας μετά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, προσπαθήσαμε να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα απαράδεκτο γκολ.

Ενώ ξέραμε ότι ο Απόλλωνας χτυπάει γρήγορα τα κόρνερ και τα φάουλ, κοιμηθήκαμε και δεχθήκαμε ένα γελοίο γκολ. Όπως δεχόμαστε συχνά στα μεγάλα παιχνίδια, ίσια ευθύνονται οι πολλές αλλαγές στην άμυνα από το καλοκαίρι».

 
Για τη μεταγραφή του Κάτσε που δεν έγινε: Είμαι άνθρωπος που δεν φοβάμαι να πω την αλήθεια και την γνώμη μου.
 
Είχαμε δύο ποδοσφαιριστές στη λίστα που τους ήθελα. Τον Οφόρι και τον Κάτσε. 
 
Θεωρώ ότι χάσαμε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή (για τον Οφόρι). Εγώ πάνω απ’ όλα Έλληνας και αγαπώ την πατρίδα μου. Ο πατριωτισμός είναι μεγάλο κομμάτι χώρα μου δεν κινδυνεύει από κανέναν Κάτσε.
 
Η χώρα βρίσκεται στο σημείο που βρίσκεται γι’ αυτούς που κυβέρνησαν. Θεωρώ ότι ήμασταν άδικοι με τον Κάτσε και χάσαμε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.
 
Για την τέταρτη μεταγραφή: Το πιθανότερο είναι να πάμε με τον Βάτερμαν.
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»