Πήρε ανάσα στο Δασάκι ο ʼρης

Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης καταβάλλοντας με το ευρύ 4-0 τον Εθνικό στο Δασάκι και πήρα σημαντική ανάσα στην προσπάθειά του για αποφυγή της διαβάθμισης.

Ο Άρης έφθασε τους 16 βαθμούς και αν και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας πλησίασε τις πιο πάνω ομάδες και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην Α’ κατηγορία, καθώς πλησίασε στον ένα βαθμό τον Ολυμπιακό και τους δύο την Νέα Σαλαμίνα.

Ο Εθνικός βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς και, παρά το γεγονός ότι βαθμολογικά αντέχει, θεωρείται ότι είναι ήδη μία από τις ομάδες που του χρόνου θα βρίσκεται στην Β’ κατηγορία.

Ο Άρης ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη και αυτό αποδείχθηκε ξεκάθαρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 16’ είχε μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Μαραγκουδάκη βρήκε στο δοκάρι του Μπογκατίνοφ.

Ο ίδιος παίκτης, όμως, έμελλε να βάλει γερές βάσεις για την επικράτηση του Άρη σε ένα δίλεπτο (32’-34’). Πρώτα στο 32’ μετά από ασταθή απόκρουση του Μπογκατίνοφ ο Μαραγκουδάκης πέτυχε το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα σκόραρε με το κεφάλι και έκανε το 2-0.
 
Με την ομάδα της Λεμεσού να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος το θέμα είναι μέχρι που θα σταμάταγε ο δείκτης του σκορ. Τελικά επιτεύχθηκαν άλλα δύο τέρματα. Πρώτα ο Κούσας με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, στο 67’ έκανε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 γράφτηκε στο 90’ με σκόρερ τον Ιονίτα.
 
Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Ρόγκατς, Κκονέ(46΄ Κωνσταντίνου), Xαραλάμπους, Ηλία Κ.(46΄ Ανδρέου), Κουσιάππα, Ηλία Α., Παπαγεωργίου, Ιωάννου, Αρέστη(65΄ Μούσιτς), Μελάς
 
Άρης: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Φράγκος(75΄ Πάγκαλος), Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Εγγλέζου(69΄ Γιούσεφ), Αζίζ(60΄ 
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»