ΑΠΟΕΛ: Μετά τον Κάτσε «φλερτάρει» με υποψήφιο στόχο του ΠΑΟΚ

Tο ψάχνουν στον ΑΠΟΕΛ για την εκπλήρωση της τέταρτης και τελευταίας μεταγραφικής κίνησης στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.
 
Μετά και την χαλάστρα στην υπόθεση με τον Κάτσε (δείτε ΕΔΩ πληροφορίες σχετικά με το θέμα), ο οποίος θα ερχόταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ, το νέο όνομα που βγαίνει προς τα έξω είναι αυτό του Καφού.
 
Ο 25χρονος Πορτογάλος χαφ «έπαιξε» και στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
 
Η περίπτωση είναι δύσκολη καθώς η Μετς, στην οποία ανήκει ο παίκτης, συζητάει για την παραχώρηση του σε κάποια από τις πολλές πορτογαλικές ομάδες και το πιο πιθανόν είναι να το κάνει μέσω δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Το καλοκαίρι ο Πορτογάλος επέλεξε να αφήσει τη Λοριάν και να πάει στη Μετς, όπου δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού (έκανε 10 συμμετοχές) και έχει ζητήσει να φύγει από τη γαλλική ομάδα.

Σε συνέντευξη του στην πορτογαλική ιστοσελίδα «Noticias ao Minuto, υποστήριξε ότι επιθυμεί να φύγει από τη Γαλλία και να επιστρέψει στην Πορτογαλία, όπου είχε παίξει σε Βιτόρια, επιδιώκοντας να κερδίσει τη μάχη για μια θέση στην εθνική ομάδα ενόψει του Μουντιάλ.
 
Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκε για τον πρώην αρχηγό της Βιτόρια είναι και η Μπενφίκα που δέχεται τον δανεισμό με μια ρήτρα αγοράς του Καφού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δειτε Επισης

Πέφτει η αυλαία για το Cyprus League by Stoiximan-Ανεβαίνει στον ουρανό της Πάφου το τρόπαιο
Ορίστηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο
Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης