Έσκασε «βόμβα» Μιραλάς!

Ξανά στα «ερυθρόλευκα» ο Κέβιν Μιραλάς! Μονάχα λίγες ώρες φαίνεται πως κράτησε το τελικό... πρέσινγκ του Ολυμπιακού και του ίδιου του Βέλγου προς την Έβερτον, αφού μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο διοικήσεις στο Λίβερπουλ, το deal της χρονιάς έκλεισε. Οι «ερυθρόλευκοι» και οι «μπλε» ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την μεγάλη επιστροφή του 30χρονου επιθετικού στο Λιμάνι, σε μια κίνηση ουσίας αλλά και... συμβολισμού, αφού ο Μιραλάς θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη στο ρόστερ μετά τη συμφωνία με τον νέο προπονητή, Όσκαρ Γκαρσία.

Όπως μάλιστα διαρρέεται από τον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή στους εκπροσώπους του συλλόγου που ταξίδεψαν στην Αγγλία ώστε «να γίνει ό,τι χρειάζεται» ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφική βόμβα της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη λεπτομέρειες για το καθεστώς της μεταγραφής, αν δηλαδή αφορά αρχικά εξάμηνο δανεισμό με (πιθανότατα) υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε έξι μήνες, δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο. Πρέπει επίσης να θεωρείται δεδομένο ότι για να πει το «ναι» η Έβερτον έχει γίνει οικονομική υπέρβαση, αφού μονάχα για την τρέχουσα σεζόν -συμπεριλαμβανομένου του συμβολαίου του παίκτη- οι «ερυθρόλευκοι» θα ξοδέψουν ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ.

 

Δειτε Επισης

Η ΑΕΚ κατέδειξε στη ΔΕΑΒ ότι ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση με τη λήξη του αγώνα
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα