Η μεγάλη επιστροφή του «Νικ»

Η άνετη επικράτηση επί της Αλκής, το ντεμπούτο Πολιάκοφ αλλά και η επιστροφή του Νικόλα Ιωάννου ήταν τα τρία στοιχεία που μένουν από τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Αλκής.
 
Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός αντικατέστησε στο 71’ τον Λάγο και πάτησε χορτάρι μετά τις 24 Μαΐου, οπότε αγωνίστηκε τελευταία φορά στον τελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα.
 
Ο Νικόλας Ιωάννου πέρασε δύσκολες μέρες στο διάστημα της πολύμηνης απουσίας του λόγω σοβαρού τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσης για εφτάμιση μήνες, όμως, επανήλθε δριμύτερος και έτοιμος να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.
 
Η καριέρα του νεαρού αμυντικού εκτοξεύτηκε πέρυσι με τις εκπληκτικές εμφανίσεις σε Κύπρο και Ευρώπη. Ο Δώνης τον χρησιμοποίησε ως αριστερό στόπερ σε σχήμα με τρεις στην άμυνα. Σαφώς θα χρειαστεί παιχνίδια για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, όμως η παρουσία του λύνει τα χέρια του Ελλαδίτη προπονητή, αφού ο «Νικ» μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως στόπερ σε σχήμα με δύο ή και τρεις αμυντικούς, αλλά και ως αριστερό μπακ.
 
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης