Αντί τιμωρίας, βόλτα στο… ʼουσβιτς!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sun", ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι σκέφτεται να καταπολεμήσει τον ρατσισμό στις τάξεις των οπαδών της Τσέλσι με επιμόρφωση, κι όχι απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.
 
Συγκεκριμένα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν να στέλνουν οπαδούς των «μπλε» με ακροδεξιές πεποιθήσεις στο Άουσβιτς!
 
Συνήθως, στα ματς που δίνει η Τσέλσι με την Τότεναμ, φίλαθλοι της ομάδας του Σάρι φωνάζουν αντισημιτικά συνθήματα, γεγονός που ουκ ολίγες φορές έχει φέρει το λονδρέζικο κλαμπ και τη διοίκηση σε δύσκολη θέση.
 
Στο παρελθόν η Τσέλσι τιμωρούσε με τριετή αποκλεισμό τους ρατσιστές φιλάθλους της, ωστόσο πλέον αυτό δεν θα ισχύει απόλυτα καθώς μέσω Αμπράμοβιτς δίνεται και μία δεύτερη λύση, αυτή της επιμορφωτικής εκδρομής στο Άουσβιτς.
 
Πρόθεση πλέον του αγγλικού κλαμπ, είναι να μην τιμωρεί τους ρατσιστές, αλλά να τους στέλνει στον τόπο μαρτυρίου για χιλιάδες ανθρώπους, προς γνώση και συμμόρφωση.
 
TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ SUN:


Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Εμπαπέ σπάει τα ρεκόρ με τη Ρεάλ αλλά δεν κατακτά τρόπαια (pic)
Διαφήμιση της Ντιλέτα Λεότα κόπηκε λόγω «σεξουαλικού» περιεχομένου
Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς
Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ o Eμπαπέ
Αυτοκτόνησε ο Άγιαξ και χαρίζει το πρωτάθλημα στην Αϊντχόφεν
Η Ρεάλ έκλεισε τον Χάουσεν-Στα 60 εκατομμύρια το deal με την Μπόρνμουθ