Απίστευτος Πετρούνιας, θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρίν την επέμβαση!

Θηρίο στο κλουβί... Κάπως έτσι πρέπει να ένιωθε ο Λευτέρης Πετρούνιας τις τελευταίες μέρες, από τις 12 Οκτωβρίου κι έπειτα δηλαδή, από τη στιγμή που ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να αντιμετωπίσει με χειρουργική επέμβαση το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Το μεσημέρι της Τρίτης (23/10), ο Έλληνας υπεραθλητής έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε μέσω του προφίλ του στο Instagram πως θα συμμετάσχει κανονικά στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ντόχα του Κατάρ, με ένα φοβερό μήνυμα προς την Ελλάδα.

"Στις 5 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο το χειρουργείο μου. Εδώ όμως στο Παγκόσμιο δοκίμασα τα όρια μου. Το συζήτησα με τον προπονητή μου και το ιατρικό team και αποφάσισα να σφίξω τα δόντια και να αγωνιστώ! Ελπίζω να σας κάνω πάλι υπερήφανους. Πάμε δυνατά για την Ελλάδα μας" έγραψε ο Πετρούνιας και όπως μπορείτε να καταλάβετε, ακολούθησε ένας... χαμός από σχόλια.

 

Δειτε Επισης

«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four