Συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ η Ομόνοια 1948!

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο παιχνίδι της Ομόνοιας 1948 απέναντι στην Τεμπριά με το θριαμβευτικό 8-0. Σύμφωνα με την ενημέρωση του αθλητικού λαϊκού σωματείου, αρκετά ήταν τα άτομα που παρακολούθησαν την αναμέτρηση μέσω διαδικτύου.

Η ενημέρωση του σωματείου:

«Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, εκτός από τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που παρακολουθουν την ομάδα μας, είναι οι διάφορες φωτογραφίες που βλέπουμε από καφέ, πρακτορεία και σπίτια όπου παρέες κάθονται και βλέπουν ζωντανά το παιχνίδι.

Χαιρόμαστε επειδή γνωρίζουμε ότι η συμπάθεια που υπάρχει για το Σωματείο μας πηγάζει από όσα πρεσβεύει και όσα θέλει να αλλάξει μέσα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ζωή στα γήπεδα και να σπάζουμε τα νούμερα. Σας ευχαριστούμε όλους.

Υ.Γ - Το απόγευμα ανακοίνωση για την πολύ σημαντική Συνέλευση της Παρασκευής. Δείτε την ανακοίνωση και εννοείται (τα μέλη) δώστε την παρουσία σας την Παρασκευή».

Δειτε Επισης

Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα