Η ΑΕΚ ξεγύμνωσε το (εμφανές) πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ

Η ΑΕΚ δεν υπερείχε, ούτε ήταν εμφανώς καλύτερη από τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι Λαρνακείς, όμως, ευτύχησαν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο εκμεταλλευόμενοι την έμπνευση των Τριτσκόφσκι και Τέτε και το άψογο τελείωμα του Φλοριάν.

Ο ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλός του δεν έπιασε μεγάλα επίπεδα απόδοσης, δεν μπόρεσε να διαφοροποιήσει καθόλου την κατάσταση. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν ακίνδυνοι για την εστία του Τόνιο, και για ακόμα ένα παιχνίδι αποδείχθηκε ότι υπάρχει επιθετικό πρόβλημα.

Ο Ντελατόρε αποχώρησε νωρίς (μόλις στο 9’ έφυγε σφαδάζοντας στον πόνο) και ο Ρέζα, που τον αντικατέστησε, δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Μία-δύο περιπτώσεις που είχε την ευκαιρία, δεν κατάφερε να κάνει ιδανικό τελείωμα.

Το τέρμα της ΑΕΚ έρχεται σε αντίθεση με την προσπάθεια που γίνεται στην επίθεση από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί η ΑΕΚ να μην απείλησε αρκετά τον Βάτερμαν, όμως στη μοναδική ευκαιρία που βρήκε στο πρώτο ημίχρονο ο Φλοριάν κατάφερε να αποδείξει… ότι έχει την οσμή του γκολ, σκοράροντας για τέταρτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα – πέρσι με 22 τέρματα ήταν στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Από την άλλη, οι επιθετικοί του ΑΠΟΕΛ αδυνατούν για την ώρα να σηκώσουν το βάρος της επιθετικής γραμμής. Ο Ντελατόρε ακόμη ψάχνει το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Ρέζα σκόραρε δύο φορές – ούτε λόγος για τον Μπαλόγκ που δεν παίρνει ευκαιρίες.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Λευκωσίας δείχνουν να έχουν κατανοήσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας και θα ψάξουν για ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το ζητούμενο, όμως, είναι να μην χαθούν οι στόχοι μέχρι τότε…
 
* Υ.Γ. Η ΑΕΚ δεν φημίζεται για το ότι σκοράρει κατά ριπάς, όμως - με εξαίρεση τον αγώνα με την ΑΕΛ - βρήκε τις επιθετικές λύσεις όταν τις χρειαζόταν.

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση της Πάφου για τις οφειλές των ομάδων-«Παραπλανητικά άρθρα, θα πληρώσουμε όλο το ποσό»
ΚΟΠ για οφειλές ομάδων-«Λίγο σεβασμό, γιατί δεν βλέπουμε οφειλές άλλων φυσικών ή νομικών προσώπων;»
«Σαν πειθαρχία υπερέχει η ΑΕΚ, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει αυτό το κύπελλο»
Ξεσπαθώνει η ΚΟΠ-«Ντροπή, η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση ξεπέρασαν κάθε ανεκτό όριο»
Ζήστε τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – Πάφος FC με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Δεν ενημέρωσε το κράτος το Τμήμα Κριτηρίων για τις ομάδες που δεν πλήρωσαν-Νέα συνάντηση την Παρασκευή
Ο πρόεδρος της FIFA συγχαίρει την Πάφο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλου-Όσα δήλωσαν Ντουμπόφ και Καραπατάκης
Ορίστηκε ο διαιτητής του τελικού κυπέλλου
Κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΠ και ομάδες για τις οφειλές προς το κράτος