Διαχώρισε τα δύο πέναλτι της Ομόνοιας ο Κυπριανίδης

Την άποψη πως σωστά δώθηκε το πρώτο πέναλτι της Ομόνοιας εξέφρασε ο πρώην διαιτητής, κ. Γιαννάκης Κυπριανίδης στο πλαίσιο της εκπομπής «Άκου τη φάση» στον Super Sport FM 104.0.

Ανέφερε επίσης πως ο διαιτητής ήταν άτυχος στη δεύτερη φάση που έγινε εκτός περιοχής, αφού δεν μπορούσε να τον βοηθήσει ούτε ο βοηθός του. 

Η ανάλυση του πρώην διαιτητή:

«Στο 28΄ η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι με τον Αντόνια. Είδαμε καθαρά ότι ο αμυντικός έπεσε να πάρει την μπάλα αλλά πήρε τα πόδια γιατί πρόλαβε ο επιθετικός να τσιμπήσει την μπάλα. Δεν δείχνουμε κάρτα σε αυτή την περίπτωση καθώς ήταν στην γωνιά της περιοχής και ούτε δυνατό ήταν το χτύπημα. Στο 44΄ ανακόπηκε σαν οφάιντ ο Ραμίρες της Ομόνοιας. Δεν ήταν καλυμμένος ο επιθετικός και σωστά σταμάτησε η φάση. Στο 51΄ κέρδισε δεύτερο πέναλτι η Ομόνοια. Το αν υπήρχε παράβαση, εγώ δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί απρόσεκτα ο ποδοσφαιριστής του Ερμή να βρήκε τα πόδια, μπορεί λέω. Το σίγουρο είναι ότι αν υπήρχε παράβαση ήταν εκτός περιοχής. Υπάρχει μια πιθανότητα να τον βρήκε ο αμυντικός αλλά δεν είμαι σίγουρος. Κάποιοι φώναξαν για κάρτα αλλά σωστά δεν την έβγαλε ο διαιτητής».

Γιατί του ξέφυγε του διαιτητή αυτή η φάση: «Η ατυχία του η μεγάλη ήταν ότι ο βοηθός δεν μπορούσε να τον βοηθήσει. Δεν τον βοήθησε η τοποθεσία της μπάλας και τους ποδοσφαιριστή που μπήκε στην περιοχή. Αυτά τα λάθη γίνονται, μπορεί να ξεγελαστεί κάποιος. Είναι άσπρο-μαύρο, του αφαιρείται μισή μονάδα από την βαθμολογία, να πάει στο 7.9».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»