Ο Μάγκλιτσα για τα δύο γκολ και το μήνυμα Στυλιανού για πρωτάθλημα

Αποστολή στη Μασσαλία: Πέτρος Πετρή - Με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας

Μήνυμα για… πρωτάθλημα έστειλε ο Μάριος Στυλιανού μετά την επιβλητική νίκη επί της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής σκόραρε το πρώτο του ευρωπαϊκό τέρμα.

Στροφή στο ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ έκανε και ο άλλος σκόρερ της ομάδας της Λεμεσού, Άντον Μάγκλιτσα, που τόνισε με έμφαση πώς δεν σκοράρεις και συχνά δύο γκολ απέναντι στη Μαρσέιγ.

Μάριος Στυλιανού: «Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη μέσα στη Γαλλία, καταφέραμε να νικήσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος για την προσωπική μου εμφάνιση. Έχουμε στόχους για φέτος και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Δευτέρας, έτσι ώστε να φτάσουμε στο τρίποντο».

Άντον Μάγκλιτσα: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μαρσέιγ είναι μεγάλη ομάδα. Κάναμε μεγάλη εμφάνιση και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Και φυσικά επειδή σκόραρα δύο τέρματα. Δεν σκοράρεις συχνά απέναντι στη Μαρσέιγ δύο γκολ. Αυτό τελείωσε, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε και να δούμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο χρειαζόμαστε, επίσης, τη νίκη».
 


 

Δειτε Επισης

Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη